Kao što nakon kiše dolazi sunce, tako je, nakon svečarskih trenutaka za Veslački klub Zagreb, u kojima smo slavili rođendan Kluba i 25 godina od svjetskog zlata, neočekivano došao i ovaj tužan dan.
Otišao je Stari Miha.
Mladen Mihovilić, veslač, trener, međunarodni veslački sudac, sudački mentor, ekspert i svugdje priznati autoritet, predsjednik kluba, predsjednik skupštine Veslačkog saveza Zagreba i bezbroj drugih veslačkih angažmana jednom rječju veslački zanesenjak. Arhivar i kroničar Kluba, čiji dijelić rada vidimo na zidovima društvenih prostora.
Iza sebe ostavlja ogromnu količinu vrijednog materijala koju ćemo s ponosom pokušati uobličiti u monografiju, za koju nam je govorio:” Dečki, imam složeno sve i to bum vam dal’, jer to treba dopuniti i uvezati za 100 godina Kluba, a ja to ne bum dočekal!”
Nažalost, mnoge veslačke priče nećemo više imati prilike čuti jer su otišle sa Mihom.

Pozivamo sve članove, prijatelje i ljubitelje veslanja u četvrtak 5.7.2018 s početkom u 19:00 sati na komemoraciju za gospodina Mladena Mihovilića da se još jednom prisjetimo njegovih velikih djela i uspjeha koje je učinio za naš klub i veslanje, te se oprostimo od njega kako zaslužuje veliki gospodin i veslač kao što je bio Miha.IMG_20180703_112535